miercuri, 28 februarie 2018

Lista adrese utile olimpiade si concursuri - calendare




Calendare competitii scolare 2017-2018


Tipurile de olimpiade si concursuri organizate anual de Ministerul Educatiei Nationale se regasesc pe site-ul ministerului.

captura foto - februarie 2018



Pentru anul 2017-2018 puteti consulta arhiva de mai jos:

captura foto - februarie 2018

Arhiva .zip contine urmatoarele fisiere utile:











Mai mult, aici puteti citi regulamentele pe baza carora se organizeaza fiecare olimpiada, modalitatea (punctajul) cu care se poate trece de la o etapa la alta, modalitatea de organizare a etapei judetene / nationala, care poate cuprinde o proba practica si multe alte informatii.


Alte calendare

Calendarele care contin perioada / data olimpiadelor si concursurilor etapa locala si judeteana se regasesc pe site-urile inspectoratelor judetene. Pentru exemplificare voi utiliza capitala si 3 judete din zone geografice diferite:

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti - Date si locatii olimpiade si concursuri din calendarul MEN si CAEM Bucuresti an scolar 2017-2018:
 
captura foto - februarie 2018

.

Inspectoratul scolar judetean Cluj 

 

captura foto - februarie 2018






Inspectoratul scolar judetean Iasi

 La data cand am vizitat eu acest site informatiile erau destul de putine, dar sunt active 2 site-uri unul nou si unul vechi poate tranzitia datelor nu este completa??


Inspectoratul scolar judetean Gorj 

 

captura foto - februarie 2018
 
Parintii din acest judet pot cauta informatii in partea superioara a site-ului unde am observat o multime de fisiere cu detalii despre diferite olimpiade si concursuri cum ar fi cele referitoare la repartizarea elevilor pe sali, rezultate etc. In partea de jos si in lateral sunt informatii din anii anteriori.

In majoritatea cazurilor, toate informatiile sunt puse la dispozitia elevilor si parintilor de catre profesorii care se ocupa cu pregatirea si inscrierea copiilor, dar daca aveti nelamuriri, spre exemplu daca merita sau nu sa depuneti contestatie, atunci citirea regulamentului este binevenita.


Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe acest blog vor fi afisate doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat si au legatura cu subiectele prezentate.